18 Mac 2017

Live Streaming Keputusan Kelantan Vs Terengganu Friendly Match 18 MAC 2017

Live Streaming Keputusan Kelantan Vs Terengganu Friendly Match 18 MAC 2017. Minggu ini bola sepak liga super bercuti dari sebarang perlawanan kerana memberi peluang untuk pasukan kebangsaan melawan Filipina untuk perlawanan persahabatan..

Sudah lama tak tengok pasukan kebangsaan beraksi..

Nasib baik pada 18 MAC 2017 ada jugak friendly match antara Kelantan Vs Terengganu. Tapi ia tak akan disiarkan secara live dikaca TV. Anda boleh menonton secara live di stadium atau live melalui link yang akan kami kongsikan..

Live Streaming Keputusan Kelantan Vs Terengganu Friendly Match 18 MAC 2017


Live Streaming Keputusan Kelantan Vs Terengganu Friendly Match 18 MAC 2017

Diharapkan aksi Kelantan Vs Terengganu nanti akan menjadi perlawanan yang menarik, orang kata persembahan menarik dari kedua-dua pasukan. Nampak kedua-dua pasukan seimbang tapi bola sepak ini apa-apa pun boleh berlaku..

  1. Tarikh - 18 MAC 2017
  2. Sepak Mula - 9.00pm
  3. Stadium - Stadium Sultan Muhammad IV
  4. Siaran Langsung - Link 1, Link 2

 Keputusan Terkini / Penuh
  • Akan dikemaskini selepas perlawanan

Senarai Pemain Kelantan 2017


Berikut kami kongsikan secara ringkas Senarai Pemain Kelantan 2017, antaranya ialah..

Penjaga gol
Khairul Fahmi Che Mat
Mohd Ramadhan Abdul Hamid
Mohd Shahrizan Ismail
Ahmad Syihan Hazmi Mohamed

Pertahanan
Mohd Daudsu Jamaludin
Nik Mohd Shahrul Azim Ab Halim
Norhafiz Zamani Misbah
Zairul Fitree Ishak
Mohd Qayyum Marjoni Sabil
Farisham Ismail
Faris Shah Rosli
Azwan Aripin
Abdul Aziz Ismail
Hasmizan Kamarodin
S. Subramaniam
S. Thinagaran
Faizul Nazlin Sayuti

Tengah
Mohd Badhri Mohd Radzi
Nor Farhan Muhammad
Mohd Khairul Izuan Rosli
Fadhilah Mohd Pauzi
Mohd Rozaimi Azwar
Shahrul Hakim Rahim

Penyerang
Indra Putra Mahayudin
Fakhrul Zaman Wan Abdullah Zawawi
Hattaphon Bun An
Danial Ashraf

Import
Mamadou Danso
Morgaro Gomis
Mohammad Ghaddar
Alessandro Celin

Ketua Jurulatih: Zahasmi Ismail


Senarai Pemain Terengganu 2017

Berikut kami kongsikan secara ringkas Senarai Pemain Kelantan 2017, antaranya ialah..

Senarai Pemain Terengganu 2017

Kita semua saksikan perlawanan tersebut dan memberi sokongan terhadap industri bola sepak Negara. Selamat menonton dan tahniah kepada pasukan yang menang pada malam tersebut..


Semoga bermanfaat..


Terima kasih membaca blogpost Live Streaming Keputusan Kelantan Vs Terengganu Friendly Match 18 MAC 2017..

17 Mac 2017

Senarai Pemain Kelantan 2017


Senarai Pemain Kelantan 2017. Jika anda kelahiran Negeri Kelantan pastinya mengikuti perkembangan bola sepak kelantan, kan. Pastinya mengetahui senarai pemain kelantan terkini..

Ke ada yang tak ambil kisah..

Jadi..

Oleh sebab anda tidak ambil kisah, secara spontan kami akan kongsikan Senarai Pemain Kelantan Untuk Musim 2017. Pastinya ramai yang sudah menghafal setiap pemain pujaan mereka, kan..huhu..

Senarai Pemain Kelantan 2017

Senarai Pemain Kelantan 2017

Berikut kami kongsikan secara ringkas Senarai Pemain Kelantan 2017, antaranya ialah..

Penjaga gol
Khairul Fahmi Che Mat
Mohd Ramadhan Abdul Hamid
Mohd Shahrizan Ismail
Ahmad Syihan Hazmi Mohamed

Pertahanan
Mohd Daudsu Jamaludin
Nik Mohd Shahrul Azim Ab Halim
Norhafiz Zamani Misbah
Zairul Fitree Ishak
Mohd Qayyum Marjoni Sabil
Farisham Ismail
Faris Shah Rosli
Azwan Aripin
Abdul Aziz Ismail
Hasmizan Kamarodin
S. Subramaniam
S. Thinagaran
Faizul Nazlin Sayuti

Tengah
Mohd Badhri Mohd Radzi
Nor Farhan Muhammad
Mohd Khairul Izuan Rosli
Fadhilah Mohd Pauzi
Mohd Rozaimi Azwar
Shahrul Hakim Rahim

Penyerang
Indra Putra Mahayudin
Fakhrul Zaman Wan Abdullah Zawawi
Hattaphon Bun An
Danial Ashraf

Import
Mamadou Danso
Morgaro Gomis
Mohammad Ghaddar
Alessandro Celin

Ketua Jurulatih: Zahasmi Ismail


Piala Liga Super 2017

okey, sekarang ini tengah rancak perebutan juara liga super 2017 dengan masing masing pasukan berkejaran untuk menduduki posisi pertama dalam carta liga super..

Siapakah pasukan tersebut ?

Kalau tengok kecemerlangan pasukan tahun ini bola tengok melalui pasukan JDT dan Kedah. Cemerlang pemainan pasukan mereka. Harap pasukan Kelantan akan meningkatkan momentum untuk mengejar pasukan seperti mereka..

Semoga bermanfaat...

Terima kasih membaca blogpost Senarai Pemain Kelantan 2017..  


16 Mac 2017

Senarai Sekolah MRSM Terbaik 2017


Senarai Sekolah MRSM Terbaik 2017. Hari ini debaran untuk pelajar SPM tahun 2016 kerana keputusan SPM akan keluar pada hari ini. Result SPM anda akan menentukan perjalanan anda di kemudian hari..

Harap-harap semua pelajar SPM dapat cemerlang..

Macam biasa, bila keluarnya result SPM 2016, pelajar-pelajar dari sekolah atau MRSM mana yang mendapat keputusan paling cemerlang sekali di Malaysia. Jadi, Sekolah MRSM mana yang terbaik tahun 2017 ?

Senarai Sekolah MRSM Terbaik 2017

Berikut kami kongsikan secara ringkas Sekolah MRSM Terbaik 2017 di Malaysia berdasarkan pencapaian Gred Purata Maktab (GPM). Adakah sekolah anda tersenarai, kami kecewa kerana sekolah kami tiada dalam senarai terkini..huhu..


Senarai Sekolah MRSM Terbaik 2017

Tahniah pada sekolah-sekolah yang terpilih dan melahirkan ramai pelajar-pelajar yang cemerlang serta cikgu yang awesome seperti Cikgu Titan..huhu. Harap suatu hari dapat hantar anak kami ke salah satu sekolah yang tersenarai di atas..

Amin..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca artikel Senarai Sekolah MRSM Terbaik 2017..
 

Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 5 Full Online


Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 5 Full Online. Pertandingan Maharaja Lawak Mega akan disiarkan secara live pada hari jumaat di Royal Teater Shah Alam..

Siapakah peserta kegemaran anda..

Jika pertandingan maharaja lawak mega 2017 minggu 4 kita dikecewakan dengan penyingkiran peserta kegemaran anda iaitu Pistol. Dan minggu kelima ini, siapa pulak akan memberi persembahan terbaik..

Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 5 Full Online 


Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 5 Full Online

Pertandingan Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 5 akan ke udara pada 17 MAC 2017, pukul 10.00 malam. Boleh katakan setiap minggu pada hari Jumaat.
Kini hanya seramai 11 kumpulan berentap pada minggu empat dengan bertemakan ? Cuba teka, huhu..

Part 1 Kumpulan Zero
Part 2 Kumpulan Masin
Part 3 Dzawin
Part 4 Puteh
Part 5 Kumpulan Bocey
Part 6 Danial
Part 7 Joras
Part 8 Shiro
Part 10 Xoxo
Part 11 Nice
Part 12 Abioso



Peserta Terkeluar Minggu 5

Minggu 5 ini akan ada kumpulan yang akan disingkirkan dari meneruskan aksi di pentas maharaja lawak mega 2017. Minggu ini nasib tidak menyebelahi peserta Danial..

Maharaja lawak mega 2017..

Tiada rezeki, apa-apa pun tahniah kepadanya kerana berjaya memasuki Maharaja Lawak Mega 2017. Anda ingat senang ke nak memasuki pertandingan macam tu, dah la persaingan peserta hebat-hebat belake..

Semoga terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 5 Full Online..

 

14 Mac 2017

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin


Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin. Rasanya semua mengenali Mat Saleh yang pandai bercakap Melayu loghat Terengganu iaitu Mat Dan. Dalam blogpost sebelum ini iaitu Siapa Mat Dan ? Kenali Pengacara Program Kaki Jalan..

Program travel beliau iaitu Mat Dan Kaki Jalan..

Tak disangka-sangka pada hari tersebut beliau bertunang dan berkahwin. Walaupun berita ini mengejutkan peminat-peminat Mat Dan tapi tahniah pada beliau kerana telah menamatkan zaman bujang dengan gadis pilihan hati..

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin 

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin

Gambar Pertunangan Mat Dan

Sedikit gambar sekitar majlis pertunangan Mat Dan dengan gadis pilihan yang berasal di Chendering, Terengganu. Majlis pertunangan tersebut diadakan di sebelah pagi dengan dihadiri family dan sahabat terdekat..

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin

Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin

Gambar Perkahwinan Mat Dan

Sebelah petang di hari yang sama diteruskan dengan majlis perkahwinan Mat Dan. Berseri-seri beliau dengan baju melayu bercaler putih dan selamat menjadi suami..

Identiti isteri beliau terpaksa dirahsiakan..

Tahniah pada Mat Dan dan isteri, Semoga bahagia dan tabah mengharungi alam rumahtangga. Kalau rindu-rindukan program beliau, jangan lupa menyaksikan program travel beliau iaitu Mat Dan Kaki Jalan..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca blogpost Mat Dan Selamat Bertunang Dan Berkahwin..

Siapakah Pemimpin Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat


Siapakah Pemimpin Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat. Menjadi pemimpin sesebuah Negara sangat berat tanggungjawabnya, banyak kena jaga seperti ekonomi, politik, keselamatan, rakyat, pembangunan dan sebagainya..

Bukan mudah menjadi Khalifah ini..

Tapi..

Ada pemimpin dari zaman ke zaman yang telah menyalahguna kekuasaan untuk kepentingan diri sendiri. Memimpin dengan kejam, zalim dan tanpa ada sifat-sifat kemanusian. Rakyat bangkit dan mengulingkan pemimpin yang sedemikian..


Siapakah Pemimpin Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat

Siapakah Pemimpim Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat


Pol Pot

Empat tahun memerintah Kemboja dari tahun 1975 hingga 1979. Rakyatnya dibunuh dianggarkan berjumlah 1.7 juta. Selepas Vietnam menakluki Kemboja pada tahun 1978, beliau cuba memperluaskan kekuasaan dari dalam hutan. Pol Pot ditangkap melalui maklumat dari anak buah sendiri dan meninggal dalam tahanan pada 15 April 1996..


Siapakah Pemimpim Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat


Ferdinand Marcos

Pemimpin Filipina tahun 1964, 2 tahun memerintah. Pada zaman beliau banyak jenayah dan rasuah berlaku. Berjuta-juta wang negara masuk ke akaun peribadinya. Pada tahun 1986 beliau sekali lagi menjadi pemimpin tapi tidak bertahan lama kerana pada tahun itu jugak beliau digulingkan oleh Revolusi EDSA. Beliau melarikan diri dan meninggal dunia pada 1989 di Hawaii..

Siapakah Pemimpim Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat

Alfredo Stroessner

Lamanya memerintah Paraguay hampir empat dekad, menjadi pemimpi pada tagun 1954. Terkenal dengan cara memerintah yang kekejaman, penculikan dan peyeksaan. Digulingkan oleh rejim sendiri kerana khuatir menjadikan anaknya yang menagih dadah sebagai pemimpin. Meninggal dunia pada 2016 di Brazil..


Siapakah Pemimpim Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat

Antonio Salazar

Menjadi pemimpin Portugal pada tahun 1932-1968, antara pemimpin kejam di Benua Eropah. Memerintah dalam bentuk visi anakronistik, ada kekuatan "kaisar" di Selatan Afrika. Berjaya membangunkan negara maju tapi tahun 196o berlaku pemberontakan besar-besaran di Mozambik dan Angol. Dilucutkan jawatan tahun 1974..

Siapakah Pemimpim Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat

Slobodan Milosevic

Pemerintah yang zalim pada peperangan Serbia-Bosnia. Perang tersebut pada tahun 1992 sehingga 1995 telah membunuh ribuan penduduk Muslim atas arahannya dan tentera Serbia. Akhirnya ditangkap dan meninggal dunia di penjara tahun 2016..


ini antara info serba ringkas pemimpin dunia yang kejam, akhirnya digulingkan oleh rakyat. Peringatan jugak pada pemimpin-pemimpin terkini, jangan syok sangat dengan kekuasaan dunia..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca blogpost Siapakah Pemimpin Dunia Yang Digulingkan Oleh Rakyat..
 

13 Mac 2017

Live Streaming JDT Vs Global FC AFC Cup 14 Mac 2017


Live Streaming JDT Vs Global FC AFC Cup 14 Mac 2017. Untuk anda yang mengikuti bola sepak tanah air terutama pasukan JDT. Pastinya mengikuti pasukan kesayangan anda dalam perebutan kejuaraan AFC CUP..

Lawan kelab-kelab hebat dari luar tu..

Jadi..

Saksikan perlawanan menarik antara JDT melawan Global FC pada 14 MAC 2017. Buat pengetahuan anda, Global FC ini pasukan dari Filipina dan berada di kedudukan teratas carta peringkat kumpulan..

Live Streaming JDT Vs Global FC AFC Cup 14 Mac 2017

Live Streaming JDT Vs Global FC AFC Cup 14 Mac 2017

Perlawanan bola sepak antara JDT Vs Global FC AFC Cup akan berlangsung di stadium keramat JDT iaitu Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin. Dijangka penuh stadium dengan peminat-peminat pasukan mereka. Jangan lepaskan pelunag untuk menontonnya..

  1. Tarikh - 14 MAC 2017
  2. Sepak Mula - 9.00pm
  3. Stadium - Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin
  4. Siaran Langsung - Link 1 / Astro 818

     Keputusan Terkini / Penuh
  • Akan dikemaskini selepas perlawanan
 

Senarai Pemain JDT 2017

Untuk senarai pemain JDT terkini, berikut dikongsikan secara ringkas namun awesome..huhu.. 


Penjaga Gol 

Izham Tarmizi K. Sasikumar Haziq Nadzli 

Pertahanan 
Aidil Zafuan Dominic Tan Azrif Fazly S. Kunalan Che Rashid Tengah Safiq Rahim Harris harun Azinee Taib Azammudin Amirul Hadi S. Chanturu Nurridzuan Afiq Fazail Nazmi Faiz Safawi Rashid Nur Shamie Izuan 

Penyerang 
Rozaimi Jorge Pereyra Diaz Ahamad Hazwan Bakri Darren Lok 


Senarai Pemain Global FC 2017

Untuk senarai pemain Global FC terkini, berikut dikongsikan secara ringkas namun awesome..huhu.. 
  • Akan dikemaskini dari semasa ke semasa.. 

Jom saksikan perlawanan yang dijangka menarik dari aksi kedua-dua pasukan. Kalah dan menang itu adab dalam pertandingan, janji semangat kesukanan itu ada..huhu..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca blogpost Live Streaming JDT Vs Global FC AFC Cup 14 Mac 2017 ..


12 Mac 2017

Live Streaming Keputusan Liverpool Vs Burnley (EPL) 13 MAC 2017


Live Streaming Keputusan Liverpool Vs Burnley (EPL) 13 MAC 2017 . Perlawanan liga EPL semakin rancak dengan perebutan tempat teratas liga untuk musim EPL 2016/2017..

Pasukan terkini siapakah yang berada diatas..

Carta terkini liga EPL menyaksikan pasukan kesayangan anda iaitu Liverpool berada di tempat keempat manakala Burnley di tempat ke duabelas. Jangan lupa saksikan perlawanan tersebut yang berlangsung di stadium Anfield pada 12.00am, bertarikh 13 MAC 2017..

Live Streaming Keputusan Liverpool Vs Burnley (EPL) 13 MAC 2017

Live Streaming Keputusan Liverpool Vs Burnley (EPL) 13 MAC 2017 

Diharapkan perlawanan Liverpool Vs Burnley nanti akan menjadi perlawanan yang menarik, orang kata persembahan menarik dari kedua-dua pasukan. Di atas kertas, nampak Liverpool akan menang, tapi bola sepak ini apa-apa pun boleh berlaku..


  1. Tarikh - 13 MAC 2017
  2. Sepak Mula - 12.00am
  3. Stadium - Stadium  Anfield
  4. Siaran Langsung - Link 1, Link 2, Link 3..

Keputusan Terkini / Semasa
  • Akan dikemaskini selepas perlawanan

Senarai Pemain Liverpool Terkini

Untuk senarai pemain Liverpool terkini, berikut dikongsikan secara ringkas namun awesome..huhu..

Barbosa de Oliveira, Roberto Firmino
Can, Emre
*Clyne, Nathaniel Edwin
Coutinho Correia, Philippe
*Henderson, Jordan Brian
Ilori, Tiago
*Ings, Daniel William John
Karius, Loris
Klavan, Ragnar
*Lallana, Adam David
Lovren, Dejan
Mane, Sadio
Manninger, Alexander
Matip, Job Joel Andre
Mignolet, Simon
*Milner, James Philip
Moreno Perez, Alberto
Pezzini Leiva, Lucas
Sakho, Mamadou
*Stewart, Kevin Linford
*Sturridge, Daniel
Wijnaldum, Georginio


Senarai Pemain Burnley Terkini
  • Akan dikemaskini dari masa ke semasa..

Jom saksikan perlawanan yang dijangka menarik dari aksi kedua-dua pasukan. Kalah dan menang itu adab dalam pertandingan, janji semangat kesukanan itu ada..huhu..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca blogpost Live Streaming Keputusan Liverpool Vs Burnley (EPL) 13 MAC 2017 ..

Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017


Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017. Oleh sebab BR1M 2017 ramai yang gagal dalam permohonan, tak dinafikan ramai yang marah kerana tidak dapat lagi bantuan dari kerajaan seperti yang mereka dapat pada tahun sebelum-sebelum ini..

Harap rakyat Malaysia banyak bersabar..

Buat mereka yang gagal dalam permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia atau BR1M. Adakah anda tahu boleh membuat permohonan rayuan brim semula. Jadi, kalau rasa anda memang layak mendapatkan bantuan dari kerajaan. Harap ambil tindakan segera kerana pemohonan rayuan semula akan dibuka..

Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017

Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017

Jika anda mecari info Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017, kami terangkan secara ringkas apa yang anda perlu lakukan. Pemohonan rayuan semula BR1M 2017 boleh dibuat secara manual dimana-mana jabatan hasil dalam negeri (LHDN) termasuk di Pusat Khidmat Hasil (PKH) dan Pusat Transformasi Bandar (UTC)..

Cari cawangan berdekatan dengan anda..

Tunggu dulu, jangan membuat rayuan sekarang..huhu. Tarikh untuk membuat rayuan semula BR1M akan dibuka pada 3 April 2017 sehingga tarikh akhir pada 31 Mei 2017. Ada tempoh dalam sebulan lebih untuk membuat rayuan brim anda..


Borang Rayuan BR1M 2017

Selain boleh mendapatkan borang manual di LHDN, anda jugak boleh memuat naik borang tersebut melalui web ebrim. Jika tidak tahu cara nak download, tanya mereka-mereka yang pakar seperti anak anda atau sanak saudara..huhu..

Kalau sudah dapatkan borong tersebut..

Anda isi borong selengkapnya dan hantar di mana-mana cawangan lembaga hasil dalam negeri yang berdekatan, itu terpulang pada anda. Bawa dokumen lengkap seperti kad pengenalan anda dan pasangan, slip gaji, tanggungan, sijil kematian, pernyata akaun bank, sijil pengesahan cerai dan sebagainya yang berkaitan dengan rayuan brim tersebut..

Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017


Untuk pertanyaan lanjut permohonan rayuan brim, anda boleh hubungi..

Hotline BR1M MOF :
03-8882 4565 /
03-8882 4566

Hotline BR1M LHDNM :
1-800-88-2716

eMel :
br1m@treasury.gov.my

Untuk maklumat lanjut layari : https://ebr1m.hasil.gov.my/


Dengan info ini dapat membantu mereka-mereka diluar sana yang ingin membuat pemohonan rayuan BR1M 2017. Dan jangan berasa sedih kerana gagal, anggap lah tiada rezeki..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca blogpost Bagaimana Cara Membuat Rayuan BR1M 2017..
 

10 Mac 2017

Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017


Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017. Minggu ini persaingan peringkat awal untuk Piala FA akan berlangsung. Perlawanan dijangkakan berlangsung pada 11 MAC 2017 diantara JDT Vs UITM FC..

Saksikan perlawanan pasukan anda..

Live Streaming JDT Vs UITM FC akan berlangsung di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin bermula pada jam 9.00 malam dan disiarkan secara langsung di Facebook JDT CHANNEL LIVE. Jangan lupa saksikan dan memberi sokongan terhadap pasukan masing-masing..

Live Streaming JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017

Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017

Diharapkan perlawanan JDT Vs UITM FC nanti akan menjadi perlawanan yang menarik, orang kata persembahan menarik dari kedua-dua pasukan. Di atas kertas, nampak JDT akan menang, tapi bola sepak ini apa-apa pun boleh berlaku..

  1. Tarikh - 11 MAC 2017
  2. Sepak Mula - 9.00pm
  3. Stadium - Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin
  4. Siaran Langsung - Facebook JDT CHANNEL LIVE
     Keputusan Terkini / Penuh
  • JDT (4)Vs(0) UITM FC

Senarai Pemain JDT 2017

Penjaga Gol Izham Tarmizi K. Sasikumar Haziq Nadzli Pertahanan Aidil Zafuan Dominic Tan Azrif Fazly S. Kunalan Che Rashid Tengah Safiq Rahim Harris harun Azinee Taib Azammudin Amirul Hadi S. Chanturu Nurridzuan Afiq Fazail Nazmi Faiz Safawi Rashid Nur Shamie Izuan Penyerang Rozaimi Jorge Pereyra Diaz Ahamad Hazwan Bakri Darren Lok

Senarai Pemain UITM FC 2017
  • Akan dikemaskini nama permain

Kita semua saksikan perlawanan tersebut dan memberi sokongan terhadap industri bola sepak Negara. Selamat menonton dan tahniah kepada pasukan yang menang pada malam tersebut..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca artikel Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017..