28 Februari 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017


Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017. Buat mereka yang ternanti-nanti jadual kuliah terbaru Ustaz Azhar Idrus. Maklum la, ramai yan minat mendengar ceramah daripada beliau ini. Boleh katakan seorang yang awesome bila berceramah..

Siapa selalu follow ceramah Ustaz Azhar..

Sudah pasti ada di kalangan kita yang menghadiri Kuliah Ustaz Azhar Bulan Februari 2017 lepas, kan. Macam mana suasana kat sana, sudah pasti penuh sesak dengan kereta dan manusia. Apa kata anda kongsikan pengalaman anda dalam ruangan komen di bawah..huhu.. 


Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017

Berikut melalui foto di atas, secara ringkas kami share Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017. Sumber ini di ambil melalui FB Ustaz Azhar yang original. Bila berkelapangan dan tidak ingin membuang masa dengan aktiviti yang tidak berfaedah. Boleh rujuk jadual kuliah tersebut. Jika anda berdekatan dengan kejiranan anda, ambil peluang mendengar ceramah dari Ustaz Azhar..

Pastinya seronok mendengar kuliah beliau..


Dalam jadual kuliah tersebut, hanya beberapa hari saja Ustaz Azhar bercuti dari menghadiri sebarang aktivitinya. Semoga mendapat manfaat dengan ceramah yang disampaikan oleh beliau..

Semak Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Februari 2017

Nasihat, informasi, teladan, dan ilmu yang disampai oleh beliau pasti tidak membosankan lagi-lagi adanya unsur humur dalam setiap ceramah beliau. Pastinya seronok..

Jangan lupa menghadiri Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017..

Sebarang perubahan jadual, tarikh dan masa ada boleh rujuk kembali FB Ustaz Azhar..

Semoga bermanfaat..


Terima kasih membaca blogpost Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017..0 comments

Catat Ulasan