25 Mac 2017

Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017


Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017. Lama tidak tengok lakonan mantap Erra Fazira, heroin filem Sembilu yang menjadi fanomena suatu ketika dahulu..huhu. Lama beliau tidak berlakon tapi pada tahun 2017, ada satu dramanya akan ditayangkan iaitu Dia Bidadariku..

Sudah bermula pada 8 Mac 2017 lalu..

Apa pendapat anda dengan drama Dia Bidadariku 2017, pastinya menarik, kan. Bagi pengemar lakonan Erra Fazira dan drama melayu, pastinya tidak melepaskan peluang ini untuk melihat drama dan lakonan mantap setiap pelakonnya..huhu..

Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017  Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017

Biasanya anda hanya tahu namanya saja, kan. Melalui blogpost ini kami cuba kongsikan secara ringkas dan awesome Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017..

Nama Penuh : Fazira Binti Wan Chek
Nama Artis : Erra Fazira
Asal : Selangor
Umur : 43
Tarikh lahir : 9 Febuari 1974Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017


Sinopsis Drama Dia Bidadariku 2017

Alang-alang sudah berkongsi biodata Erra Fazira, kami disini berkongsi jugak secara ringkas sinopsis drama tersebut. Pastinya ada mereka yang belum menontonnya..

Mengisahkan tentang Suri, lakonan Erra Fazira, andartu yang hatinya telah tertutup apabila putus tunang 15 tahun yang lepas. Tiba-tiba sekarang bekas tunangnya Ridzal lakonan Norman Hakim yang psiko telah dia datang kembali untuk merebut cintanya..

Disamping itu muncul seorang jejaka bernama Ammar lakonan Hisyam Hamid yang ingin cuba untuk memenangi hati Suri. Dapatkah Ammar untuk mendapatkan cinta Suri yang telah lama dingin itu.


Jadi...

Ingin mengetahui drama ini, jangan lupa saksikan di Astro Ria setiap isnin hingga khamid pada 10.00 malam. Waktu tersebut memang sesuai untuk menonton dan merehat-rehatkan minda..huhu..

Semoga terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Biodata Erra Fazira Drama Dia Bidadariku 2017 ..
 

0 comments

Catat Ulasan