25 Mac 2017

Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017


Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017. Ini adalah orangnya pelakon yang memegang watak utama dalam drama Dia Bidadariku. Hisyam Hamid melakonkan watak sebagai Ammar yang cuba memenangi hati Suri yang telah lama dingin..

Watak Suri dilakonkan oleh siapa, ya..

Anda yang mengikuti drama ini pastinya tahu, kan. Apa akan terjadi bila hero dan heroin bertemu buat kali pertama dan apa seterusnya perkembangan watak mereka. Mantap tak lakonan Hisyam Hamid dalam Drama Dia Bidadariku 2017. Apa kata mereka yang telah menontonnya..

Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017

Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017

Biasanya anda hanya tahu namanya saja, kan. Melalui blogpost ini kami cuba kongsikan secara ringkas dan awesome Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017..

Nama Penuh : Hisyam Hamid
Nama Artis :
Hisyam Hamid 
Asal : Singapura
Umur : 32
Tarikh lahir : 20 Oktober 1985
Tahun Aktif : 2002

Isteri : Rosmawati Ismail
Anak : 2 Orang

Sinopsis Drama Dia Bidadariku 2017

Alang-alang sudah berkongsi biodata Erra Fazira, kami disini berkongsi jugak secara ringkas sinopsis drama tersebut. Pastinya ada mereka yang belum menontonnya..

Mengisahkan tentang Suri, lakonan Erra Fazira, andartu yang hatinya telah tertutup apabila putus tunang 15 tahun yang lepas. Tiba-tiba sekarang bekas tunangnya Ridzal lakonan Norman Hakim yang psiko telah dia datang kembali untuk merebut cintanya..

Disamping itu muncul seorang jejaka bernama Ammar lakonan Hisyam Hamid yang ingin cuba untuk memenangi hati Suri. Dapatkah Ammar untuk mendapatkan cinta Suri yang telah lama dingin itu.

Ingin mengetahui drama ini, jangan lupa saksikan di Astro Ria setiap isnin hingga khamid pada 10.00 malam. Waktu tersebut memang sesuai untuk menonton dan merehat-rehatkan minda..huhu..

Semoga Terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Biodata Hisyam Hamid Drama Dia Bidadariku 2017..  
 

0 comments

Catat Ulasan