28 Mac 2017

Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017


Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017. Drama seterusnya yang menyusul selepas Dia Bidadariku ialah dari lakonan hebat Remy Ishak iaitu Drama Cik Serba Tahu. Dan drama ini sudah ditayangkan di Astro Ria dan Maya HD, jom saksikan lakonan Remy Ishak..

Adakah anda sudah menonton drama tersebut..

Bagaimanakah drama tersebut ? Menarik tak, adakah boleh lawan drama lakonan Remy Ishak sebelum ini atau drama Cik Serba Tahu ini lagi menarik dan awesome. Jadi, kalau drama ini menarik, pasti ingin tahu serba sedikit tentang beliau, kan..

Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017 

Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017

Bagi mereka yang hendak tahu serba sedikit tentang Sari Yanti, berikut kami kongsikan secara ringkas Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017. Pasti ada dikalangan anda yang mencari maklumat tentang beliau, kan..

Nama Penuh : Mohammad Zalimei Bin Ishak
Nama Artis : Remy Ishak
Asal : Negeri Sembilan
Umur : 34
Tarikh lahir :11 April 1982

Drama : Nur Kasih, Suraya, Arjuna, Cinta Dalam Hati, Cinta Jangan Pergi, Cik Serba Tahu
Filem : Nur Kasih The Movie, Anak Halal, Hantu Kapcai


Sinopsis Drama Cik Serba Tahu 2017

Okey, melalui drama yang dilakonkan dalam drama ini, kami kongsikan ringkasan sinopsis Drama Cik Serba Tahu..

Bermacam-macam cara yang dilakukan Carl Adham untuk memikat Aerna. Mendapatkan hati gadis itu bukan semudah yang disangka. Sukar untuk Aerna menerima lelaki itu. Mana tidaknya, mereka baru saja bertemu. Tiba-tiba lelaki itu ajak dia tunang kemudian bernikah?

Rakan pejabat menggelarkan Aerna sebagai Cik Serba Tahu kerana segala gerak hati dan tekaannya sentiasa betul. Banyak rahsia yang dia tahu terutama tentang Encik Ben dan Encik Bun.

Sikapnya itu membuatkan bapanya sendiri khuatir jika dia lupa akan kepentingan dirinya sendiri. Ini menyebabkan bapanya nekad untuk menerima siapa sahaja calon suami pilihan anaknya asalkan dia berkahwin.

Jadi..

Ingin tahu apa jadi pada mereka berdua, kena la follow drama ini dari awal hingga akhir. Follow drama terbitkan astro ria setiap isnin hingga khamis jam 10.00 malam. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan setiap episod..

Semoga terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Biodata Remy Ishak Drama Cik Serba Tahu 2017 .

0 comments

Catat Ulasan