29 Mac 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017


Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017. Pastinya sebelum ini anda sudah melihat jadual dan ada dikalangannya yang sudah mendengar Kuliah Ustaz Azhar Idrus bulan MAC 2017. Sekejab saja masa berlaku, bulan Mac pun sudah sampai ke perhujungnya..

Anda boleh follow FB UAI..

Apa yang pasti, umat islam seharusnya mendalami ilmu agama untuk memantapkan lagi iman di dada. Orang kata kena selalu asah, kalau tak, akan hilang dan terus jauh dari agama. Dengan itu, sentiasa memeriahkan rumah Allah SWT..

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017

Berikut melalui foto di atas, secara ringkas kami share Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017. Sumber ini di ambil melalui FB Ustaz Azhar yang original. Bila berkelapangan dan tidak ingin membuang masa dengan aktiviti yang tidak berfaedah. Boleh rujuk jadual kuliah tersebut. Jika anda berdekatan dengan kejiranan anda, ambil peluang mendengar ceramah dari Ustaz Azhar..

Pastinya seronok mendengar kuliah beliau..

Dalam jadual kuliah tersebut, hanya beberapa hari saja Ustaz Azhar bercuti dari menghadiri sebarang aktivitinya. Semoga mendapat manfaat dengan ceramah yang disampaikan oleh beliau..Semak Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017

Nasihat, informasi, teladan, dan ilmu yang disampai oleh beliau pasti tidak membosankan lagi-lagi adanya unsur humur dalam setiap ceramah beliau. Pastinya seronok..

Jangan lupa menghadiri Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017..

Sebarang perubahan jadual, tarikh dan masa ada boleh rujuk kembali FB Ustaz Azhar..

Semoga bermanfaat..


Terima kasih membaca blogpost Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) April 2017..

 

0 comments

Catat Ulasan