10 Mac 2017

Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017


Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017. Minggu ini persaingan peringkat awal untuk Piala FA akan berlangsung. Perlawanan dijangkakan berlangsung pada 11 MAC 2017 diantara JDT Vs UITM FC..

Saksikan perlawanan pasukan anda..

Live Streaming JDT Vs UITM FC akan berlangsung di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin bermula pada jam 9.00 malam dan disiarkan secara langsung di Facebook JDT CHANNEL LIVE. Jangan lupa saksikan dan memberi sokongan terhadap pasukan masing-masing..

Live Streaming JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017

Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017

Diharapkan perlawanan JDT Vs UITM FC nanti akan menjadi perlawanan yang menarik, orang kata persembahan menarik dari kedua-dua pasukan. Di atas kertas, nampak JDT akan menang, tapi bola sepak ini apa-apa pun boleh berlaku..

  1. Tarikh - 11 MAC 2017
  2. Sepak Mula - 9.00pm
  3. Stadium - Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin
  4. Siaran Langsung - Facebook JDT CHANNEL LIVE
     Keputusan Terkini / Penuh
  • JDT (4)Vs(0) UITM FC

Senarai Pemain JDT 2017

Penjaga Gol Izham Tarmizi K. Sasikumar Haziq Nadzli Pertahanan Aidil Zafuan Dominic Tan Azrif Fazly S. Kunalan Che Rashid Tengah Safiq Rahim Harris harun Azinee Taib Azammudin Amirul Hadi S. Chanturu Nurridzuan Afiq Fazail Nazmi Faiz Safawi Rashid Nur Shamie Izuan Penyerang Rozaimi Jorge Pereyra Diaz Ahamad Hazwan Bakri Darren Lok

Senarai Pemain UITM FC 2017
  • Akan dikemaskini nama permain

Kita semua saksikan perlawanan tersebut dan memberi sokongan terhadap industri bola sepak Negara. Selamat menonton dan tahniah kepada pasukan yang menang pada malam tersebut..

Semoga bermanfaat..

Terima kasih membaca artikel Live Streaming Keputusan JDT Vs UITM FC Piala FA 11 MAC 2017..

1 comments:

  1. semoga kedua dua pasukan mempamerkan game yg berkualiti

    BalasPadam