10 Mei 2017

Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna


Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna. Pastinya anda ingin mengenali pelakon yang memegang watak Fazleen iaitu Adeline Tsen dalam drama Arluna setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6.00 petang di saluran berbayar iaitu channel Astro Prima (104). Di laman ini akan dikongsikan info biodata Adeline Tsen yang memegang watak Fazleen dalam Drama Arluna..

Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna

Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna


Berikut kami kongsikan info Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna untuk mereka yang ingin mengenalinya. Antaranya ialah..

Nama : Adeline Anthony Primus Tsen
Asal: Kota Kinabalu, Sabah
Umur : 31 Tahun (2017)
Kerjaya : Pelakon, Model
Drama: Arluna, Hotel Mania, 3 Janda 3 Serumah
Laman Sosial:
Instagram: https://www.instagram.com/adelinetsen/
Twitter: https://twitter.com/adeline_tsen86


Ini info menarik tentang beliau..

Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna

Sinopsis Drama Arluna


Berikut kami juga kongsikan sinopsis drama tersebut, antara sinopsis dramanya ialah..

Mengisahkan tentang Johan Arif dan Nia Arluna. Pertemuan pertama mereka di Sands Skypark, Singapura tidaklah begitu romantik. Johan secara tidak sengaja membuatkan Arluna jatuh ke dalam kolam. Mereka berjumpa semula apabila semasa Arluna menjadi pelatih di sebuah syarikat milik Raziq yang merupakan kawan Johan. Pertemuan demi pertemuan seterusnya membibitkan rasa cinta di hati masing-masing. Arluna akhirnya menerima lamaran Johan walaupun masih dalam proses mengenal hati budi masing-masing.

Semasa berkahwin muncul bekas kekasih Johan, Fazleen yang mahu Johan dipangkuannya. Fazleen terus mengacau rumah tangga mereka untuk memiliki semula Johan. Mereka sebelum ini pernah bercinta namun mendapat tentangan daripada Hanna, adik Johan. Gangguan demi gangguan akhirnya menggugat kepercayaan Nia terhadap Johan.

Apa akan berlaku seterusnya? Adakah Arluna dalam menghadapi dugaan yang sering mendatang? Apa rahsia yang tersimpan oleh Hanna tentang siapa sebenarnya Fazleen?

Menarik, kan sinopsisnya.. Serba sedikit yang boleh dikongsikan tentang Adeline Tsen. Apa-apa pun jangan lupa menonton drama menarik iaitu Arluna di Astro Prima..

Semoga terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Biodata Adeline Tsen Pelakon Drama Arluna..


0 comments

Catat Ulasan