09 Mei 2017

Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna


Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna. Drama Arluna sudah pun disiarkan semalam melalui siaran berbayar iaitu Astro. Anda boleh saksikan drama tersebut setiap hari setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6.00 petang melalui channel Astro Prima (104). Di laman ini akan dikongsikan sedikit info biodata pelakon lelaki utama dalam Drama Arluna ini..

Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna

Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama ArlunaBerikut kami kongsikan Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna untuk peminat-peminat beliau. Antaranya ialah..

Nama : Mohd Saharul Ridzwan bin Hashim
Asal: Pahang

Tarikh Lahir : 26 Januari 1989
Pasangan : Deena Emir
Kerjaya : Pelakon, Model
Pendidikan : Diploma in Aircraft Maintenance Technology
Drama: Arluna, Kau Aku Kita, Hati Perempuan
Laman Sosial:
Instagram: https://www.instagram.com/saharulridzwan/
Twitter: https://twitter.com/saharulridzwan


Info yan boleh dikongsikan untuk Tuan Puan..

Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna

Sinopsis Drama Arluna

Berikut kami juga kongsikan sinopsis drama tersebut, antara sinopsis dramanya ialah..

Mengisahkan tentang Johan Arif dan Nia Arluna. Pertemuan pertama mereka di Sands Skypark, Singapura tidaklah begitu romantik. Johan secara tidak sengaja membuatkan Arluna jatuh ke dalam kolam. Mereka berjumpa semula apabila semasa Arluna menjadi pelatih di sebuah syarikat milik Raziq yang merupakan kawan Johan. Pertemuan demi pertemuan seterusnya membibitkan rasa cinta di hati masing-masing. Arluna akhirnya menerima lamaran Johan walaupun masih dalam proses mengenal hati budi masing-masing.

Semasa berkahwin muncul bekas kekasih Johan, Fazleen yang mahu Johan dipangkuannya. Fazleen terus mengacau rumah tangga mereka untuk memiliki semula Johan. Mereka sebelum ini pernah bercinta namun mendapat tentangan daripada Hanna, adik Johan. Gangguan demi gangguan akhirnya menggugat kepercayaan Nia terhadap Johan.

Apa akan berlaku seterusnya? Adakah Arluna dalam menghadapi dugaan yang sering mendatang? Apa rahsia yang tersimpan oleh Hanna tentang siapa sebenarnya Fazleen?

Menarik, kan sinopsisnya..


Jadi, itu serba sedikit info yang boleh dikongsikan untuk anda. Yang penting, jangan lupa menonton setiap drama ini di Astro Prima..

Semoga terhibur..

Terima kasih membaca blogpost Biodata Saharul Ridzwan Pelakon Drama Arluna..

0 comments

Catat Ulasan